Projekta Apraksts

Klients:   SIA „RE&RE”
Vieta:   Rīga, Talejas iela 1
Platība: ~50,000 м2
Pabeigšanas laiks:   2014

2014. gadā mūsu uzņēmums pabeidza darbu pie Valsts ieņēmuma dienesta ēkas.
Komandā tika atlasīti labākie sava amata profesionāļi ar lielu darba pieredzi. Mūsu uzdevums bija veikt iekšējos apdares darbus ar ierobežotu pieeju iekšējām telpām un paaugstinātu drošības līmeni ēkā.

Izaicinājumi un Risinājumi

Mēs uzcēlām starptelpu starpsienas no dažadiem materiāliem, tajā skaitā arī no gīpškartona.
Vietās ar paaugstinātu slodzi (logu un durvju ailās) montējot ar metāla karkasu tika pielietoti speciāli pastiprināti profili. Dažos gadījumos papildus tika izmantotas koka sijas.

Betona pārklajums tika apstrādāts ar speciālu sastāvu. Šī imgrenēšana ietver sevī vairākas funkcijas: tā stiprina un atputekļo, kā arī skaitās laba grunts un pasargā betona konstrukciju no sadrupšanas.

Pēc visu konstrukciju uzcelšanas un virsmu apstrādes, mēs ķēramies klāt pie pēdējā darba, dekoratīvās apdares. Visi ģipškartona plākšņu savienojumi un stūri tika papildus nostiprināti ar specialājām lentām un pēc tam aizšpaketelēti. Iepriekš sagatavotas sienas noklajām ar lakas pārklājumu, kur tika izmantoti sarežģiti krāsu risinājumi ar dziļu tonalitāti.

Neskatoties uz darba apstākļu sarežģītību, mēs laikus izpildījām visus nepieciešamos darbus augstā līmenī.

 

KLIENTA ATSAUKSME