Project Description

Client:   SIA „RE&RE”
Location:   Riga, Talejas street 1
Surface Area: ~50,000 м2
Year Completed:   2014

In 2014, our company carried out a renovation of the State Revenue Service building. The renovation team was assembled of the best professionals only, possessing extensive experience at their jobs. Our task was to carry out interior complex finishing works on terms of limited access to the premises in conditions of high security level of the building.

The Challenges

We erected interior partitions made of different materials, including gypsum boards. In the high load areas (windows and doors), during metal frame installation, we used special reinforced profiles. In some cases, we additionally used wooden bars.

Concrete floors were treated with a special compound. This impregnation compound has several functions: it strengthens and de-dusts the surface, it is a good primer, and it protects concrete structures from fraying.

After the erection of all structures and needed surface treatments, we proceeded with finishing decoration works. All gypsum boards joints and corners were additionally reinforced with special tapes, and then – puttied. When walls were ready, we applied some deep tone paints of sophisticated colors.

Despite the complexity of the working environment, we carried out all the necessary jobs at the highest level.

 

CLIENT'S TESTIMONIAL